De beste films van het filmfestival in Theater Het Kruispunt (Foto: PR)
De beste films van het filmfestival in Theater Het Kruispunt (Foto: PR) (Foto: )

De beste films van het IFFR in Theater het Kruispunt

Barendrecht - Theater het Kruispunt vertoont op zondag 31 maart de beste films van het International Film Festival Rotterdam 2019 (IFFR) op het witte doek. Gedurende de gehele dag is het mogelijk één, twee of drie films te bezoeken.

De dag start met Dirty God, wat tevens de openingsfilm was op het IFFR. Bijzondere is dat Theater het Kruispunt deze film in de voorpremière mag vertonen. De film is pas vanaf eind april te zien in andere bioscopen. De indrukwekkende film vertelt een verhaal over moederschap, moed en zelfacceptatie in het Londen anno nu. De film wordt ingeleid door filmwetenschapper Rudi de Boer. 's Middags wordt dé publieksfavoriet van het IFFR vertoond; Capharnaüm. Deze nieuwe film van regisseur Nadine Labaki is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. Ook deze film wordt ingeleid door Rudi de Boer. 's Avonds is Un Amour Impossible te zien, die op de vierde plaats is geëindigd van publieksfavorieten. Dit drama gaat over Rachel die in het Frankrijk van de jaren '50 werkzaam is als eenvoudige typiste wanneer ze Philippe ontmoet, een charmante intellectueel van gegoede komaf.

Het is mogelijk om één, twee of alle drie films te bezoeken (à €9,25 per kaartje) of om een passe-partout aan te schaffen voor €24,50 die toegang biedt tot alle drie de films. Tussendoor kan men lunchen en dineren bij Spruit eten en drinken. Meer informatie en ticketverkoop via www.theaterhetkruispunt.nl/filmfestival of 0180-615958.

Meer berichten