Foto:

Jeugd Harmonievereniging op Tobe Festival

Dordrecht - Zaterdagmiddag 16 februari zal een deel van de jeugd van Harmonievereniging Barendrecht deelnemen aan het ToBe jeugdorkestenfestival in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht . Aanvang 12.00 uur en om 15.00 uur is de prijsuitreiking. De toegang is voor volwassenen € 5,00 voor kinderen € 3,00

Beide Barendrechtse groepen zullen als laatste optreden.

Naast het JeugdOrkest dat om 14.30 uur zal spelen treedt daarvóór om 14.00 uur ook de JuniorSlagwerkgroep op. Beiden staan o.l.v. Ivo Kouwenhoven.

Speel je al een aantal jaar een instrument en wil je eens kijken of je het leuk vindt om in het JeugdOrkest mee te spelen kom dan eens luisteren. Je bent ook welkom bij de repetitie, elke vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.45 uur, in het Trefpunt.

Ook voor de workshops Blokfluit/AMV , SlagwerkKids, Kleutermuziek en PeuterPret! zijn nog mogelijkheden om aan te sluiten in het Trefpunt

Kijk voor aanmelden als lid (ook voor andere groepen en orkesten) , informatie en foto's over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten