Voormalig huisarts Gerard Bles in Steevast op Zondag

Zondag 17 februari a.s. praat radiomaker Jan Jongerius tussen 13.00-14.00 uur in 'Steevast op Zondag' met GERARD BLES over zijn periode na zijn vertrek uit Rhoon. Vijf jaar geleden nam hij afscheid van zijn huisartsenpraktijk in Rhoon en ging andere dingen doen op het medische vlak. Maar nog steeds zijn er mensen die vragen "Hoe is het toch met dokter BLES ??" Voor het radio team van 'Steevast op Zondag 'van RTV Albrandswaard een reden om hem op te zoeken en uit te nodigen voor een gesprek in de studio.

Er wordt teruggekeken naar zijn z.g. RHOON periode met nieuwbouw, de groei van de praktijk en zijn binding met de patiënten. Met de muziekkeuze van Gerard Bles kan het een boeiend en mooi gesprek worden, dat veel inwoners van Albrandswaard zal aanspreken.

Het eerste uur (12.00 -13.00) is ingeruimd voor de actualiteit uit de regio. Luisteren kan via de website www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM 107.1, op de radio kabel in Albrandswaard Mhz 99.0 en op de tv kanalen 28+ (analoog) en op kanaal 12 digitaal ( caiway). Terugluisteren is op dit moment helaas NIET mogelijk, hier wordt hard aan gewerkt.

                                                                                

Meer berichten