Heilig vuur met robot

Barendrecht – Zondag 10 maart a.s. is er een jongerenviering in Carnisse Haven, Noordersingel 30. Jongeren op het voortgezet onderwijs zijn vanaf 11.45 uur van harte welkom bij 'Heilig Vuur'. Het thema deze bijeenkomst is 'GEDOOPTE ROBOT'.

Langzaam nemen robots allerlei taken over. Handig die robots, maar er zijn ook vragen bij alle robot ontwikkelingen. Kunnen robots ons mensen m.b.v. kunstmatige intelligentie voorbijstreven? Er zijn al robots die nauwelijks van mensen te onderscheiden zijn. Is dat een kans, wenselijk of bedreiging? Zie je een robot als materie of leven met een (vrije) wil? En hoe ga je om met een robot die zich wil laten dopen?

Heilig Vuur biedt de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten op actieve en interactieve manier over dit thema van gedachte te wisselen, aansluitend wordt met elkaar gegeten. De bijeenkomst begint om 12.00 uur en is 13.30 uur afgelopen. Toegang en deelname zijn gratis. Voor meer informatie https://www.facebook.com/HeiligVuur/ of heiligvuurbarendrecht@gmail.com.

Meer berichten