Voetjes van de vloer in Borgstede

Barendrecht - Zaterdagmiddag veranderde de Carrousel in een prachtige dansvloer. Dansschool Remus kwam met 11 dansers naar Borgstede om er een dansfeest van te maken samen met de bewoners en hun familieleden. Op muziek uit de tijd van onze bewoners gingen de dansers van start. Bij velen was er een blik van herkenning en weldra verschenen de eerste paartjes op de dansvloer. Want zeg nou zelf wie danste vroeger niet de Rumba,de Engelse Wals of de ChaChaCha.
Ook werd er door 10 dames keurig in  1 lijn gedanst en deden de bewoners op hun stoel mee. Er werden ook diploma's aan de bewoners uitgereikt wat het allemaal nog spannender maakte. Na het advocaatje en de lekkere hapjes zoals cervelaat met augurk, ham met augurk en kaas en knakworstjes, gingen de voetjes van de bewoners van de vloer,  Met als afsluiting de polonaise waar iedereen ook in een rolstoel aan kon deelnemen!
Wat  hebben we met elkaar genoten ook van de dixieland muziek,muziek van Dorus en We gaan nog niet naar huis! Vele liedjes werden meegezongen op dit grote dansfestijn.
Eén bewoonster vond het te kort; ze had er zo van genoten,net als de andere bewoners met hun familie. Hierbij willen we de dansschool van harte bedanken voor deze fijne middag!
 


--

 Met vriendelijke groet
Marjan Beekman
Activiteiten Welzijnsbegeleider


Aanwezig: Maandag   8.30 -17.00 uur
           Woensdag 13.00-17.00 uur
           Donderdag 8.30-17.00 uur
Laurens Borgstede
Marjoleinlaan 43
2991 HP Barendrecht
T:0180-555888
E: m.beekman@laurens.nl
DISCLAIMER:
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Dit bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht het te vernietigen en de afzender te informeren. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van de e-mail contact met de afzender op te nemen.

Meer berichten