Heb ik het goed geregeld als er morgen iets gebeurt

BARENDRECHT –Donderdag 28 maart a.s. organiseert het Ouderenwerk van KijkopWelzijn een themabijeenkomst "Heb ik het goed geregeld als er morgen iets gebeurt."

Deze middag staat in het teken van het verschaffen van informatie m.b.t. het opstellen van een testament, een levenstestament of bijvoorbeeld een schenkingsplan. Wat is het verschil tussen een testament en een levenstestament? Welke zaken kunt u allemaal op laten nemen in een testament of een levenstestament? Hoe regelt u dit en welke kosten zijn eraan verbonden?

Deze themabijeenkomst wordt verzorgd door Notariskantoor van Spreeuwel uit Barendrecht. Tijdens deze middag zal de notaris aanwezig zijn om uw vragen m.b.t. het levenstestament of schenkingsplan te beantwoorden.

Senioren uit Barendrecht zijn hierbij van harte uitgenodigd om zich op te geven voor de themabijeenkomst. De themabijeenkomst vindt plaats in de ontmoetingsruimte van het Dienstencentrum aan Windsingel 166 te Barendrecht. Vanaf 13.45 uur is er inloop met koffie & thee en om 14.00 uur start de bijeenkomst. Rond 16.00 uur zullen we gaan afronden.

De themabijeenkomst is gratis. Opgeven kan via telefoonnummer 0180-691800.

Meer berichten