Vriendjes en vriendinnetjesdag bij Harmonievereniging Barendrecht

Barendrecht - Op vrijdag 12 april  is er bij de Harmonie weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht  en omstreken in de leeftijd vanaf  6  jaar. Deze happening vind plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool  bij ons terecht.

Kom eens kijken  op 12 april naar het LeerlingenOrkest  van 15.40 tot 16.20 uur en van 16.30-17.00 uur bij de SlagwerkKids. Je mag gelijk al meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven en slagwerkdocent Martin de Greef krijgen het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen. Neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone)  maar ook voor slagwerk, klarinet,  en dwarsfluit zijn lesmogelijkheden.  Tevens is er een leuke blokfluit/AMV groep voor beginners waar je bij aan kan sluiten.

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of bel 06 42412638

Kijk ook eens op de site van de vereniging www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten