Steevast op Zondag

Regio - In de havens van Rotterdam is er een groot tekort aan medewerkers, waar vooral vrouwen worden gezocht op velerlei functies.
Water- en Luchttalenten en Portangels zijn altijd op zoek naar potentiële kandidaten om de vacatures op te vullen en worden daarbij geholpen door de gast in het info-
familieprogramma Steevast op Zondag bij de omroep RTV Albrandswaard.
Zondag 14 april a.s. is in het tweede 13.00-14.00) uur Matty van den Berg te gast en praat met radio presentator Jan Jongerius over haar streven van meer vrouwen in de haven, die zij zoekt als havenblogger. Talentium Careerportals is het platform, vanwaar uit dit allemaal aangestuurd wordt.
Matty van den Berg was al eens eerder te gast in het programma, maar door het  aantrekken van de economie en de groei van de haven opnieuw een boeiend onderwerp om het te bepraten in Steevast op Zondag.
Het eerste uur is ingeruimd voor de regio actualiteit, evenementen, wetenswaardigheden en andere nieuwtjes. 

Met een scala aan uitgebalanceerde muziek kan men luisteren (ook voor de ander RTV -A programma's ) kan men afstemmen via internet www.rtvalbrandswaard.com,
via Facebook, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard Mhz 99.0 en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal ( caiway). Herhaling van het programma is nog niet mogelijk. Wordt binnenkort hersteld.
 

Meer berichten