ZaterdagPaasactie 2019 Jorisplein en Levensbron

Ridderkerk - Op zaterdag 13 april a.s. houden we als gezamenlijke kerken van Ridderkerk weer de jaarlijkse Paasactie. Dit jaar staat de tent ook weer op het Sint Jorisplein, waar we van 11.00 uur tot 16.00 uur aanwezig zijn om de positieve boodschap van Pasen uit te dragen. We delen ECHO's uit en gaan met de mensen in gesprek.

Om 12.30 uur treedt het poppentheater Poppen & Meer op met een voorstelling voor de kinderen: "Je bent uitgenodigd!" Het poppentheater wordt uitgevoerd door Carla Vis en haar man Eric. De voorstelling kenmerkt zich door vlot spel, humor, afwisseling in poppen en decor, muziek, geluidseffecten, belichting en een duidelijke christelijke boodschap. Een boeiende voorstelling voor jong en oud.

's Middags om 14.00 uur treedt het jongerenkoor One Voice op o.l.v. Willemdirk van de Berg. Zij zullen een aantal verzen van hun Paaspraise zingen.

De dag wordt afgesloten met een Passieconcert uitgevoerd door de koren His Voice en Genesis o.l.v. Jaco Mulder in de Levensbron, aanvang 19.30 uur.

In dit bijzondere concert komt het Passieverhaal door prachtige muziek, indrukwekkende teksten zingend en vertellend tot leven.

Twee Amerikaanse muziekstukken "The power of the cross en "In my place" zijn speciaal voor deze uitvoeringen in het Nederlands vertaald om de luisteraar mee te nemen naar de voet van het kruis.

Omstanders, zoals Petrus komen aan het woord, maar meer nog wordt er gekeken vanuit het perspectief van de God, de Vader.

De uitnodiging wordt gedaan om in de ogen van Jezus te kijken en te ontdekken dat op Golgotha genade en recht elkaar ontmoeten en te ervaren dat Gods onmetelijke liefde voor ieder geldt.

Aan het eind van het concert is er een collecte en staat de koffie klaar.

Meer berichten