Jeugdorkest Hamronievereniging speelde in Klaaswaal

Klaaswaal - Zaterdag  6 april waren het JeugdOrkest  van Harmonievereniging Barendrecht en het jeugdorkest van Wilhelmina Numansdorp te gast bij het jeugdorkest van Prinses Juliana (P.J.) in Klaaswaal voor het "TANGENS CONCERT".

Na een gezamenlijke repetitie in de middag van de 3 orkesten werden ze getrakteerd op een lekkere maaltijd met frites en snacks en een lawine van paaseitjes   Om 19.15 uur was het tijd voor de afzonderlijke orkesten om hun eigen programma aan elkaar en het toegestroomde publiek te laten horen. Het concert werd afgesloten met een optreden van de 3 gezamenlijke orkesten waarbij ruim 70 muzikanten de sterren van de hemel bliezen.

P.J. en ook de andere orkesten kunnen terugzien op een geslaagd concert dat zeker nog een vervolg krijgt.

Speel je al een aantal jaar een instrument  en wil je eens kijken of je het leuk vindt om in het JeugdOrkest mee te spelen kom dan eens ( na de meivakantie) luisteren bij een repetitie. Je bent welkom elke vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.45 uur in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Kijk voor aanmelden als lid  (ook voor andere groepen),  informatie en foto's  over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten