William Vat in gesprek met bewuste ouders

Barendrecht ; William Vat gaat op donderdag 18 april"Live" van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek met bewuste ouders uit Barendrecht over duurzaam en bewust opvoeden. "Kinderen en opvoeden"We raken er niet over uitgepraat. Moeder zijn brengt veel liefde, gezelligheid, drukte, levendigheid met zich mee. Je leert kanten van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je ze had. En kanten die je niet had, maar die je wel moet ontwikkelen omdat je leven zo veranderd is. Je leert je kinderen kennen, maar je leert ook jezelf kennen.Duurzaam speelt een belangrijke rol voor de toekomst van onze kinderen. Duurzaam hoeft niet moeilijk te zijn, en betekent niet dat je meteen zelfvoorzienend moet gaan wonen. Maar alle beetjes helpen om een leefbare wereld achter te laten voor onze kinderen en kleinkinderen.William gaat in deze "Live" uitzending in gesprek met Susanne Blomsteel en Marjolein Streur van Bi j MaMa magazine. Ook zijn de Barendrechtse moeders bekende bloggers die in alle facetten over het leven als moeder vertellen.Luisteraars die een vraag voorde Bij MaMa dames hebben kunnen "Live" bellen tussen 20 en 21 uur naar de radio Exxact Barendrecht studio op telnr 0180621112.

In deze Live "William in gesprek met... "Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Motown Soul en Americana music.
Exxact Live "William Vat in gesprek met..." is te beluisteren op donderdag 18  april van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl
 

Meer berichten