Het Kruispunt viert 25-jarig bestaan

Barenndrecht - Het Kruispunt bestaat dit jaar 25 jaar. Dat is reden voor een feestje! Alle organisaties in Het Kruispunt (de Bibliotheek Aanzet, Exxact Barendrecht, Spruit eten drinken en Theater het Kruispunt) organiseren het hele jaar activiteiten en kortingsacties.

Zo biedt het theater op diverse voorstellingen 25% korting aan. Tijdens deze avonden krijgt de 4e persoon bij Spruit eten drinken,, bij reservering van 4 personen voor het 3-gangen keuzemenu, het menu gratis (25% korting).Ook gaat het theater on tour in Carnisselande. Op diverse locaties zijn op 25 mei voorstellingen te zien voor kinderen, van onder andere Hakim en Ageeth de Haan. Daarnaast zijn er gedurende het hele jaar diverse gratis lezingen in Het Kruispunt en wordt er aan het einde van 2019 een groot afsluitend feest georganiseerd.
Op zaterdag 14 september vindt de culturele opening plaats. Een feestelijke dag met optredens, hapjes en drankjes, kinderactiviteiten en nog veel meer voor iedereen uit Barendrecht en omgeving. Dit evenement is gratis toegankelijk. De bibliotheek is op zoek naar een Stadsdichter die 2 jaar lang mag schrijven over Barendrecht én mag voordragen tijdens de culturele opening.

Een overzicht van alle activiteiten rondom het jubileum is te vinden opwww.hetkruispunt.nl/25jaar.

Meer berichten