Foto:

activiteiten Harmonievereniging bij koningsdag 27 april en 4 mei

Barendrecht - Ook dit jaar heeft Harmonievereniging Barendrecht weer een aantal optredens op 27 april en 4 mei.

Sinds verscheidende  jaren vindt de aubade op Koningsdag in onze gemeente plaats in de Oude Dorpskern. Vier jaar geleden zochten deelnemers en publiek beschutting voor het slechte weer in de Dorpskerk. Dat is de organisatie en met name de Burgemeester zo goed bevallen dat deze toevluchtplaats ook dit jaar weer gekozen is. Dit oudste gebouw van Barendrecht is de laatste jaren, naast godshuis, ook het culturele centrum van Barendrecht geworden, waar de Harmonievereniging  graag de optredens verzorgt die in deze tijd van het jaar weer ruim voor handen zijn.

Dit  jaar zal er wederom een directe beeldverbinding zijn naar de kerk vanaf het grasveld vóór de toren waar de scoutinggroepen de vlag zullen hijsen.   

Het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zal de instrumentale bijdrage verlenen bij de aubade. Kom op 27 april om 9.00 uur  naar de Dorpskerk en zing met het orkest dat de traditionele en eigentijdse volksliederen ten gehore brengt.

Als gastoptreden zullen een aantal kinderen van Kids Bizz een aantal liedjes zingen.

Het HarmonieOrkest zal op 27 april gewoontegetrouw in een besloten setting spelen in  zorgcentrum Borgstede om de bewoners ook Koningsdag te laten beleven.  

Vrijdag 4 mei zal het Harmonieorkest eveneens spelen tijdens de dodenher­denking bij het monument voor de Dorps­kerk. Aanvang 20.00 uur.

Het traditionele concert van Dag- en JeugdOrkest op 5 mei zal dit jaar geen doorgang vinden. Dit houdt het publiek tegoed tot volgend jaar. In 2020 zal 5 mei weer groots worden gevierd. Inlichtingen www.harmoniebarendrecht.nl  of bij  secretaris, Maria  Prooi, tel: 06 42 4126 38 of via de mail  secretaris@harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten