Maatjes gezocht

Barendrecht - Altijd al iets willen betekenen voor een plaatsgenoot? Dan is dit uw kans!

KijkopWelzijn werkt veel met vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor thuisadministratie, het computerspreekuur en bezoekmaatjes! Soms loopt het even niet zo lekker en kunnen mensen wat aandacht, hulp of ondersteuning gebruiken. Dat hoeft lang niet altijd professionele hulp te zijn. Wilt u iemand blij maken als maatje? Bent u op zoek naar een leuke manier om u vrijwillig in te zetten en houdt u van één op één contact?

Dan is dit echt iets voor u! Als maatje bent u persoonlijk betrokken bij iemand, die u ondersteuning biedt op de manier die bij u past.Dit kan zijn in de vorm van op bezoek gaan of het begeleiden van iemand naar een afspraak. Houdt u van uitgaan? Dan kunt u gekoppeld worden aan iemand die graag op stap gaat, maar daar begeleiding bij nodig heeft. Of vindt u het leuk om andere mensen in hun thuissituatie te helpen met het uitzoeken, ordenen en opzetten van hun (financiële) administratie?

Tevens zoeken wij vrijwilligers voor computerspreekuur 50-plussers.

Het computerspreekuur voor 50-plussers, is een vrijwilligersproject van KijkopWelzijn. Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 zijn zij aanwezig in Bibliotheek 't Kruispunt. Voor dit project hebben wij behoefte aan vrijwilligers/sters, die het leuk vinden anderen te helpen met vragen over computer of tablet gebruik. Heeft u ervaring met computer en/of tablet en kunt u anderen ondersteunen dan bent u degene die wij zoeken.

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem gerust contact op met Kijk op Welzijn via telefoon: 0180-691 802 of e-mail: wenv@kijkopwelzijn.nl

Meer berichten