Stichting ROLF werkt aan routes

Barendrecht - Ondanks het doorschuiven van de musical zelf, (streven is 2020) is er op andere bezigheden en plannen wel iets te melden vanuit de stichting ROLF.
Na de succesvolle start van de ROLF route in de gemeente Albrandswaard, vorig jaar juni, gestart door de commissaris van de koning, Jaap Smid, wordt er aan een vervolg, c.q uitbreiding gewerkt met fiets - en wandelroute.
De wandelroute, een initiatief van Wim Pelikaan, zal kunnen starten vanaf het station Barendrecht.
In samenwerking met de gemeente Barendrecht en het historisch genootschap van Barendrecht, maar ook met de archeologische organisatie BOOR word er hard gewerkt aan de realisatie van de 18 kilometer lange fietsroute.
Prachtige borden met de door Hans Brouwer vervaardigde tekeningen en foto's van BOOR en de historische vereniging geven een mooi beeld van de ontwikkeling van de gemeente Barendrecht in jaren 1200 tot 1300.

Tevens zal er medio 2019 de presentatie gaan plaatsvinden van het 1e Rolfverhaal, uit een voorlopige serie van 3, die gaan over het zwervertje ROLF en zijn belevenissen in onze regio, ook in de jaren 1200 tot 1300. Locatie, datum en tijd zal het bestuur van de stichting Rolf later bekend maken.
Ook zal dan het programma klaar zijn van deze bijzondere gebeurtenis, terwijl ook de verkooppunten bekend zullen zijn.
Een aanrader om deze boek of boeken in de boekenkast te hebben van de mensen op het eiland IJsselmonde.

Wilt u een steentje bijdragen aan het succes van alle activiteiten van de stichting ROLF, kijk dan op de website www.musicalrolf.nl en dan kunt u zien, dat er ge-
zocht wordt naar financiële bijdragen en vrijwilligers. Ook andere informatie kunt u lezen op deze site.


 

Meer berichten