Foto: Aart van Dragt
Foto: Aart van Dragt (Foto: Aart)

Fotocursus natuurfotografie

Regio - De Natuurvereniging eiland IJsselmonde heeft een workshop Natuurfotografie georganiseerd als aftrap van een fotowedstrijd die als onderwerp 'het landschap van IJsselmonde' heeft (nadere informatie over de fotowedstrijd volgt binnenkort). Om goed voorbereid te zijn voor de fotowedstrijd kan worden deelgenomen aan de fotoworkshop die wordt gegeven door fotograaf Roelie 't Jong. Zij heeft veel ervaring in het geven van workshops fotografie.

Workshop Natuurfotografie
Do 9 mei 19.30 – 22.00 uur (met een half uurtje pauze om 20.30)
Za 11 mei 09.00 – 11.00 uur

Theorie avond:
Uitleg over verschillende fotografiebegrippen zoals diafragma, sluitertijd, iso, scherpstellen etc. Toelichting compositie en bekijken van foto's, ook van bekende natuurfotografen
Gelegenheid tot het stellen van vragen

Praktijkochtend:
Een wandeling door De Gorzen en misschien een stukje Crezéepolder, afhankelijk van hoe de natuur eruit ziet (is er genoeg interessants te zien in De Gorzen dan blijven we daar)

Deze workshop is bestemd voor mensen die graag in de natuur wandelen en foto's maken en die iets willen leren over fotografie. Dus niet voor de ervaren natuurfotograaf. Iedereen is welkom, het maakt niet uit welk soort fototoestel men heeft.

Opgeven:
Kosten 8 euro of 10 euro voor niet leden
Opgave bij Christa Groshart 0180-428262 of via de mail, secretariaat@natuurvereniging-ijsselmonde.nl. Aantal deelnemers is beperkt.

Meer berichten