Europese verkiezingen bij het Exxact Jongerencafé

BARENDRECHT- Het Exxact jongerencafé wordt weer uitgezonden op woensdagavond 24 april tussen 19 en 21 uur. De uitzending zal in het teken staan van de aankomende verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei.

De gasten tijdens de uitzending hebben direct met dit onderwerp te maken. Veerle Pieters is een van de jongerenvertegenwoordigers Europese Zaken van de Nationale Jeugdraad (NJR). Ardjan Boersma is een van de jongste kandidaten van de SGP op de lijst voor de Europese verkiezingen van 2019. Daphne ten Klooster is een van de jongste kandidaten op de lijst voor de SP. Zij zullen in het programma aanschuiven en de luisteraar meer vertellen over de Europese verkiezingen en Europa in het algemeen.

Net als in andere uitzendingen zal het jongerenpanel van het Exxact Jongerencafé debatteren over stellingen die centraal staan rond Europa en de Europese Verkiezingen. Presentatie: Sebastiaan van Mill en Florian Pronk.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19 en 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel) en livestream via exxact.nl.

Meer berichten