Podium Vis

Barendrecht - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omstreken. Met dinsdag 14 mei 2019: Veel muzikale vrouwenstemmen!

Tussen 20.00 en 21.00 uur: de muzikale (moeder-dochter)generatiekloof.

In dit uur presenteert Jos een speciale muzikale generatiekloof. In de studio ontvangt hij namelijk moeder en dochter Monique Stols en Amber Bezemer. Zij hebben 1 ding gemeen: ze kunnen goed en mooi zingen. Monique heeft in verschillende vocal-groepen gezongen. Om dit moment maakt ze deel uit van het popkoor Mama Strain (zie ook 2e uur). Amber is via Kidds-bizz bij de vocalgroep Harmonice terechtgekomen. Maar hebben ze ook hun muziekkeuze gemeen? Jos heeft ze, om daar achter te komen, gevraagd om los van elkaar 4 favoriete nummers mee te brengen naar de studio en aan elkaar te laten horen. Wordt het een moeder-dochterkloof? Het wordt vast muzikaal en vooral leuk! Misschien weet Jos ze wel te verleiden om samen te zingen!

tussen 21.00 en 22.00 uur: Popkoor "Mama Strain". In dit 2e uur laat Jos u kennismaken met het Barendrechtse popkoor "Mama Strain". Dit spetterend themakoor bestaat uit 13 enthousiaste vrouwen. Zij zingen voornamelijk medleys van Pop tot Motown, van Rock tot Soul, film of artiest. Deze worden allen door hun dirigente Annemiek Hammer gearrangeerd.

Tijdens het Winterfeest Barendrecht 2018 waren zij een van de artiesten die optraden bij het slotfestijn. In de studio zijn een aantal popkoorleden aanwezig en zij komen alles vertellen over "Mama Strain". Tussen de gesprekken zijn live opnames te horen. Opnames die een dag eerder in de Exxact studio worden opgenomen

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill. De "live" uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Meer berichten