Mrs. Einstein comebacktour in Theater Het Kruispunt

Mrs. Einstein is terug van weg geweest! Linda, Paulette, Marjolein en Saskia hebben elkaar weer gevonden. Jaren na hun deelname aan het Eurovisie Songfestival-avontuur in 1997 bundelen zij weer hun (muzikale) krachten in Wanted, Country for Dummies. Donderdag 24 mei om 20.15 uur te zien in Theater Het Kruispunt. Voor reserveringen bel: 0180-615958 www.theaterhetkruispunt.nl

De groep bestaat uit 4 dames, waaronder Marjolein Spijkers en de Vuile Huichelaar dames Saskia van Zutphen en Paulette Willemse. Bovendien is Linda Caminita-Snoeij onderdeel van de groep.

De vier zangeressen trekken, gewapend met hun schitterende meerstemmigheid, hun voorliefde voor countrymuziek èn hun talent voor krankzinnige situaties, door het land met een gloednieuwe theatertour WANTED, Country for Dummies. Hierin onderzoeken ze de mogelijkheden van countrymuziek.

De vier stadse cowgirls leren leven zonder kookeiland, afzuigkap en natuurwinkel, maar mét hun gluten- en koemelkallergie. Of dat goed afloopt? En zoals alleen zíj dat kunnen, worden er ook smartlappen en klassiekers omgebouwd tot onvervalste country hits. Ze vieren het leven en waar ze ook komen, laten ze een spoor van vrolijke verbijstering achter.

WANTED! Is een gezongen spaghettiwestern in één bedrijf met na afloop een nazit vol kampvuurliedjes. Hier gelden andere wetten dan in de beschaafde wereld. Het is het toneel waarop we leren line-dansen, lasso werpen en rodeorijden. Kortom: een politiek incorrecte cursus tot cowboy!

Meer berichten