Harmonievereniging Barendrecht collecteert

Barendrecht - In de week van 19 t/m 25 mei zal de jaarlijkse collecte voor het Prins Bernhard Cultuurfonds weer plaatsvinden. De leden van Harmonievereniging Barendrecht collecteren als van ouds in hun toegewezen postcodegebied 2991.

Op vrijdagmiddag 24 mei zal in navolging op vorig jaar collectief door de jeugd onder begeleiding van een aantal ouders gecollecteerd worden. Hierbij zetten ze zich eens op een andere manier in voor de vereniging dan de gewoonlijke muzikale optredens.

We hopen op beter weer dan vorig jaar maar ook dat zal hen niet weerhouden van een flinke dosis enthousiasme om zoveel mogelijk geld voor het Fonds op te halen en daarmee ook de verenigingskas weer wat aangevuld te krijgen van het Fonds..

Na afloop van deze activiteit staan er in het Trefpunt weer grote stapels pannenkoeken klaar en wordt de leuke activiteit van het collecteren feestelijk afgesloten. Harmonievereniging Barendrecht dankt bij voorbaat vast alle leden en ouders die zich voor deze actie willen inzetten maar uiteraard ook alle gulle gevers aan de collecte.

Wilt u ook een instrument bespelen en lid worden van deze actieve vereniging  mail dan naar  secretaris@harmoniebarendrecht.nl   of bel voor inlichtingen secretaris Maria  Prooi, tel: 06 42 4126 38 kijk voor de foto's op www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten