Foto:

Steevast op Zondag

Barendrecht - Zondag 19 mei a.s. gaat het familie - info radio programma, Steevast op zondag bij de omroep RTV Albrandswaard op dieet.
In het tweede(13.00-14.00) uur praat radio presentator Jan Jongerius met ANNEMARIE LEEMANS van het dieetenpraktijk de Groene Appel. Werkzaam in Albrandswaard, Hoogvliet, Pernis en Spijkenisse proberen zij zoveel mogelijk mensen gezond te laten eten en te begeleiden naar een acceptabele vriendschap met een weegschaal constatering.
Voeding en dieet zijn de invalshoeken voor een gezond gesprek met Anne Marie Leemans. Tussen de gespreksblokjes door kan men ook luisteren naar een muziekkeuze van de gast.
Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor allerlei wetenswaardigheden en actualiteit uit de regio rondom Albrandswaard en Rotterdam. Luisteren van dit programma ( en alle andere programma,s bij RTV Albrandwaard) is mogelijk via het internet www.rtvalbrandswaard.nl, via Facebook , op de kabel van Albrandswaard FM.107.1, de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal ( caiway) en op de radiokabel Mhz.99.0.
Een herhaling van het programma kan men horen op zondag 19 mei van 22.00-24.00 uur op de eerder genoemde luistermogelijkheden.

Uitzending volgende week: Net na de Europese verkiezingen een gesprek met de minister president Mark Rutte, een opname van 12 jaar geleden, toen hij al aangaf wat
er moest gebeuren als hij de minister president zou worden. Mark Rutte was toen (2007) te gast bij Studio West IJsselmonde.

Meer berichten