Lenteconcert BaerneKoor

ariët Kaasschieter is vaste soliste bij de concerten van het BaerneKoor (foto CultuurLocaal).
ariët Kaasschieter is vaste soliste bij de concerten van het BaerneKoor (foto CultuurLocaal).

Barendrecht -  Op dinsdagochtend 21 mei geeft het BaerneKoor het jaarlijkse lenteconcert in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1.

Het programma is ook deze keer weer zeer afwisselend. Zwei Herzen im Dreivierteltakt wordt afgewisseld met Four Waltzes van Dmitri Shostakovich. In musicalsfeer kan het publiek genieten van een selectie uit Les Miserables (Bring Him Home en On My Own) van musicalcomponist Claude-Michel Schönberg. De finale bestaat uit drie liederen uit The Sound of Music.

Natuurlijk wordt ook deze keer een solistische bijdrage geleverd door sopraan Mariët Kaasschieter. Bovendien zijn er voor dit concert twee bekende musici van CultuurLocaal gevraagd om mee te spelen: dwarsfluitiste Hanneke Meijer en klarinettiste Monique Kruijdenberg. Dirigent Hans Cok maakte voor hen arrangementen bij de diverse koorwerken.

Het BaerneKoor zingt al vele jaren onder leiding van pianist en dirigent Hans Cok. Het koor betekent voor veel leden meer dan zomaar een ochtendje per week zingen in de BaerneZaal. Ook het sociale contact is belangrijk voor de meer dan 50 leden.

Het concert op dinsdag 21 mei in de BaerneZaal begint om 10:30 uur (zaal open om 10:00 u). De toegangsprijs is € 5,00 inclusief koffie na afloop van het concert. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten