De kaartverkoop van Theater Het Kruispunt loopt als een trein (Foto: Jaap Reedijk)
De kaartverkoop van Theater Het Kruispunt loopt als een trein (Foto: Jaap Reedijk) (Foto: Jaap Reedijk)

Vliegende start Theater Het Kruispunt

Ingezonden

Kaartverkoop loopt als een trein

Barendrecht - Maandag 6 mei ging de verkoop van Theater het Kruispunt voor seizoen 2019-2020 van start. Zowel online, telefonisch als live aan de balie. Na één middag stond de teller al op 10.000 verkochte kaarten.

"Geweldig om te zien hoeveel mensen afgelopen maandag in de rij stonden, zowel online, als live in de foyer van Het Kruispunt om kaartjes voor het nieuwe seizoen te bestellen.

Pluim

Onze eerste gast stond om 7.15 uur al op de stoep. We hopen dat deze tendens het hele seizoen doorzet want dat zo veel mensen de kracht van live theater weer massaal omarmen, vind ik een absolute pluim voor mijn topteam en voor de hele branche, theater leeft, "aldus Irene Pronk, directeur Theater het Kruispunt.

100 voorstellingen

Het programma van Theater het Kruispunt telt ruim 100 voorstellingen. Met namen als Tineke Schouten, Huub Stapel, Johan Derksen, Pepijn Gunneweg, Sara Kroos, Rob de Nijs, Martijn Fischer, Ton Kas, Gerard Cox, Micha Wertheim, Maarten van Rossem, Doornroosje de Musical, Kiki Schippers, Yentl de Boer, The Magic of Jeans, Bureau Sport, Wim Kieft, De Verleiders Female, Ali B, Frank Boeijen, Veldhuis Kemper, Juf Roos, Iris Hond, Ruben Hein, Jeroen van Merwijk, De Verleiders Female, Opvliegers 5, Rene van Meurs, Hadewych Minis, Henry van Loon, Viggo Waas, Het Groot Niet Te Vermijden, Stefano Keizers, Jon van Eerd, De Eddy Zoey Band, The Best of Britain, Pink Project, Ernst Bobbie en de Rest, Van Dik Hout en vele anderen.

Meer dan theater

Maar we doen zoveel meer dan alleen theater. We zijn ook erg trots op ons filmprogramma. Iedere dinsdagmiddag- en avond vertonen we de beste films.

Kleintjes

In het nieuwe seizoen starten we met peuter-kleuterochtenden; theatervoorstellingen voor de allerkleinsten. We organiseren inleidingen, lezingen en cursussen. En we gaan op tour in Carnisselande.

Meer berichten