Casflow3 zal de nummers van Johnny Cash brengen (Foto: PR)
Casflow3 zal de nummers van Johnny Cash brengen (Foto: PR) (Foto: )

Zondag Johnny Cashdienst

Barendrecht - Een paar jaar geleden bezochten de initiatiefnemers Rikko de Jong en Levien de Kam een Johnny Cashdienst in Oud-Beijerland. Ze waren blij verrast hoe het levensverhaal en de muziek van Johnny Cash passen binnen een kerkelijke setting.

Voeg daarbij de 'Johnny Cash-fan' en dominee Piet van Die en de muzikale invulling door de band Cashflow3 en het was al snel duidelijk; dit moeten ze in Barendrecht ook meemaken.

Het past ook mooi in de serie van de Top2000-diensten, die inmiddels al 3 x keer met veel succes zijn gehouden en waar de initiatiefnemers ook nauw bij zijn betrokken.

Wat kan je verwachten: veel muziek van Johnny Cash met de nadruk op zijn songs die de breekbaarheid van het leven in al haar facetten bezingen. Je hoeft niet religieus te zijn om van deze dienst te genieten, er is voor elk wat wils en meezingen mag met klassiekers als 'Ring of Fire' en 'Hurt'. De teksten zijn te volgen op de beamer en via een programmaboekje.

De live band Cashflow3 staat voor kwaliteit. Zij zijn ontstaan n.a.v. de 1e Johnny Cashdienst in 2013 in Papendrecht en sindsdien treden ze ook met veel succes buiten de kerk op en zijn ook al eens op tv geweest. Na afloop geeft de band nog een paar toegiften in de Ontmoetingsruimte van de kerk onder het genot van een hapje en een drankje. Kom ook en neem je vrienden en familie mee! De aanvang is zondag 19 mei 15.30 uur in de Dorpskerk aan de Dorpsstraat 146. De toegang is gratis.. De organisatie is in handen van Rikko de Jong, Bert van Rietschoten, Lex Bezemer en Levien de Kam.

Over ds. Piet van Die: https://www.facebook.com/pietvandie; https://www.facebook.com/JohnnyCashGoesToChurch

Meer berichten