Glansrol voor Baren- drechtse kunstrijdsters

Britt Harmsen in ijsshow Urban Dynamics (Foto: Omar Arvelo)
Britt Harmsen in ijsshow Urban Dynamics (Foto: Omar Arvelo) (Foto: Omar Arvelo)

Ingezonden

Regio - Kunstrijvereniging De Drechtsteden neemt u zondag 26 mei 2019 op de Sportboulevard in Dordrecht mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad gaan ontdekken.
In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater..

Barendrechtse Sophie Bijkerk, Dani en Gabi Loonstra, enkele toppers uit de grote wedstrijdgroep naast regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories en Nederlands Kampioen Didier Dijkstra gaan we in de show zien schitteren.
Deze getalenteerde schaatsers zullen u overtuigend showen waarom zij tot de top van Nederland behoren. Carwash op het ijs en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel.
Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken. IJskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met de muziek van Dordtenaar Nielson en vele anderen.
Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar het stadsleven en bezoeken o.a. de Dordtse markt, de bakker, kapper en het Italiaanse restaurant.
Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud en u kunt erbij zijn!

De aanvang van de shows is om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht. Toegangskaarten voor de tribune € 12,50 en tribune op het ijs € 15,00 /€ 20,00 met een pauze arrangement zijn te koop bij Karin’s Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard. Online zijn de kaarten verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de verenigingswebsite www.ddd-kunstrijden.nl

Meer berichten