Avondvierdaagse komt er weer aan

Barendrecht - We hebben nog twee weken te gaan en dan begint het grootste evenement van Barendrecht: de avondvierdaagse.

Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen maar zoals het er nu naar uit ziet gaat het ook dit jaar weer een gezellige week worden.

Voor de mensen die in de straten wonen waar de avondvierdaagse doorheen gaat, vragen wij of zij de straten zouden willen versieren, en zo mogelijk vrolijke muziek te laten horen, zodat het voor de kinderen een extra feestelijke dimensie krijgt.

Via de site van de avondvierdaagse kunt u zien op welke dag er door welke straat gewandeld wordt. Er zijn ook een aantal stoere jongens en meiden die het aandurven de 10 km te lopen. Ook voor hun zou het leuk zijn als er straten versierd worden.

Voor het eerst in het bestaan van de Avondvierdaagse Barendrecht heeft het bestuur besloten een goed doel te steunen.

Voor dit jaar is het de Stichting Sinchou Algahie. Deze stichting heeft een project in Gambia waar een kippenfarm is opgezet. Door de opbrengst van de eieren kunnen de kinderen van het dorp naar school en krijgen ze elke dag een warme maaltijd.

Het project voor dit jaar is het bouwen van twee klaslokalen zodat de kinderen niet meer onder een ijzeren afdak hoeven te zitten. Meer informatie via de website www.sinchoualgahie.nl

Via onze website www.a4dbarendrecht.nl kunt u de routes vinden van de straten waar de avondvierdaagse doorheen komt. Als u mee wilt lopen kunt u zich aanmelden via onze website.

Meer berichten