Mart Smeets (Foto: Moeke Mooren / Speakers Online)
Mart Smeets (Foto: Moeke Mooren / Speakers Online) (Foto: Picasa)

Mart Smeets naar Theater het Kruispunt

Barendrecht - Zijn naam behoeft nauwelijks toelichting. Wie kent Mart Smeets niet van radio en televisie, waar hij op geheel eigen wijze de sportverslagen verzorgt van nagenoeg alle vooraanstaande nationale en internationale sportevenementen.

Topprestaties leveren kan alleen als er sprake is van een goed uitgebalanceerd team. Dit geldt zowel in het zaken doen als in de topsport. Mart Smeets geeft in zijn programma De top van de sport antwoord op een aantal vragen die iedere manager zich wel eens stelt: Hoe haal ik het beste uit mijn mensen? Welke vorm van teambuilding leidt tot een 'winning team'? Hoe blijven we scherp? Wat is de beste voorbereiding voor een topprestatie? To-the-point, helder, inlevend, respectvol, authentiek zijn de steekwoorden voor dit boeiende programma. Mart Smeets is te zien op donderdag 23 mei, 20.15 uur.

Theater het Kruispunt is 25 jaar en dat wordt gevierd met 25% korting. Kaarten voor Mart Smeets kosten nu € 18,21 i.p.v. € 24,71

Bestellen kan via www.theaterhetkruispunt.nl/martsmeets Vul de promocode 25jaar in en de actieprijs verschijnt of bestel telefonisch (0180-615958) ovv 25jaar.

Meer berichten