Het was weer prima netwerken tijdens Open Coffee Barendrecht (Foto: PR)
Het was weer prima netwerken tijdens Open Coffee Barendrecht (Foto: PR) (Foto: TOON&BEELDstudio@toondewit.nl)

Open Coffee bij Hoek & Blok

Barendrecht - Op 15 mei was de Open Coffee Barendrecht (OCB) te gast in het nieuwe pand van Hoek & Blok aan de Tuindersweg in Barendrecht. Nadat de bijna 50 ondernemers hun auto gemakkelijk hadden geparkeerd, werden zij namens het bestuur van de OCB welkom geheten.

Gastheer Ad Versluis vertelde de aanwezigen wat Hoek & Blok, accountants belastingadviseurs en juristen voor hen kon betekenen. Daarbij vroeg hij aandacht voor hun nieuwe product H@ry, de digitale assistent van Hoek & Blok. Hierop volgde zoals gewoonlijk, de drie rondes speeddaten. Hierna konden drie ondernemers zichzelf presenteren aan de aanwezigen. Dit keer waren Marieke Blok van de Imago Strateeg, Peter Plasier van Hert en de Ree en Martinette Wijngaard van Samen op Stap de gelukkigen.

Rick Hofland, voorzitter van de Open Coffee, deed aan het einde van de bijeenkomst nog een oproep aan de aanwezigen om zich te melden voor een bestuursfunctie. Daarna konden de aanwezigen nog vrij netwerken.

De laatste Open Coffee voor de zomerstop is op woensdag 19 juni. Plaats van handeling is dit keer Autopalet aan de Kaartenmakerstraat 7 in Ridderkerk. Ondernemers die ook op een ontspannen manier willen kennismaken met andere ondernemers, kunnen zich voor de Open Coffee aanmelden op de website www.opencoffeebarendrecht.nl

Meer berichten