Kunstrijdsters Dani Loonstra, Demi Sijswerda en Gabi Loonstra (Foto : Helma Zock
Kunstrijdsters Dani Loonstra, Demi Sijswerda en Gabi Loonstra (Foto : Helma Zock (Foto: )

Urban Dynamics in Dordrecht

Ingezonden

wervelende ijsshow met toppers

Dordrecht - Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) viert dit jaar het 40-jarig jubileum en doet dit met een wervelende ijsshow op de Dordtse Sportboulevard. De kunstrijders nemen u zondag 26 mei 2019 mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad Dordrecht gaan ontdekken. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.

In de ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen.

Toppers

Toppers uit de grote wedstrijdgroep met o.a. regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories en Nederlands Kampioenen Didier Dijkstra, Emilie Schop en Lilia Lupanova en de medaille winnaars op het Nederlands Kampioenschap 2019 en de Bokalen Finale 2019 zullen in verschillende acts hun belevenissen in Urban Dynamics laten zien.
Deze getalenteerde schaatsers zullen u overtuigend showen waarom zij tot de top van Nederland behoren. Carwash op het ijs en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel. Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken. IIskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met de muziek Dordtenaar Nielson en vele anderen.

Hoogstandjes

Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar het stadsleven en bezoeken o.a. de Dordtse markt, de bakker, kapper en het Italiaanse restaurant.
Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud!!

Aanvang

De aanvang van de shows is om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

Meer berichten