Het hele circus in beeld tijdens het optreden in de bibliotheek (foto Marjolein Kranenburg).
Het hele circus in beeld tijdens het optreden in de bibliotheek (foto Marjolein Kranenburg).

Veel belangstelling voor Clowntje Tiereliet

Barendrecht -  Ruim 40 kinderen en ouders zagen zaterdag 25 mei de voorstelling Clowntje Tiereliet in de bibliotheek in Het Kruispunt. In deze voorstelling voor kinderen van 2 tot 7 jaar gaat Clowntje Tiereliet (Melissa Kramer) op zoek naar een ontbrekende blauwe stip voor op zijn pak. Die was nodig om op te kunnen treden in het circus van directeur Falderel (Marieke de Vries). Het was een bijzondere voorstelling, omdat een aantal docenten en jonge leerlingen van CultuurLocaal meededen. De leerlingen hadden samen met hun docenten vooraf geoefend en vormden een geweldig circusorkest. Ook de kinderen in het publiek konden naar hartenlust mee zingen en dansen met de goochelaar, de leeuwen en de koorddanseres.

CultuurLocaal en Bibliotheek AanZet hopen in de toekomst meer gezamenlijke activiteiten te kunnen organiseren in de beide vestigingen in Barendrecht.

Op zaterdag 15 juni is Clowntje Tiereliet opnieuw te zien tijdens het Kiwanis Kinderfeest op het terrein van De Kleine Duiker. De voorstellingen daar zijn gratis toegankelijk en starten om 11:30 en 13:00u.

Voor inlichtingen en inschrijven voor lessen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten