Foto:

Grootste Kiwanis Kinderfeest ooit

Barendrecht - Zaterdag 15 juni vindt van 10 tot 17 uur alweer voor de zesde keer het geweldige Kiwanis Kinderfeest bij De kleine duiker plaats. Kinderen van circa twee tot twaalf jaar kunnen zich volop vermaken met tal van activiteiten en bovendien genieten van allerlei heerlijkheden. Aangezien De kleine duiker al twintig jaar bestaat, zorgen de enthousiaste vrijwilligers van Calvijn Groene Hart, Kiwanis en De Kleine Duiker ervoor, dat dit feest nog groter wordt dan ooit.

Zo kunnen sportievelingen zich uitleven bij de stormbaan, bungee-trampoline, skippyballenrace, op de springkussens en in de kano's. Ook komt de brandweer langs, mogen kinderen zelf met een echte brandweerslang spuiten en in een brandweerwagen zitten, kunnen ze kijken naar voorstellingen van De Buurtjes, spelen in de ballenbak, genieten van de creaties van de ballonnenclown, swingen op muziek van DJ Fabrie en een brassband, zwieren in de draaimolen, kijken naar het schapenscheren en zelf ponyrijden. Ook de inwendige mens komt niets tekort dankzij de verkoop van heerlijke frites, popcorn, suikerspin, ijs, poffertjes en nog veel meer.

Zoals ieder jaar zijn er bovendien weer fantastische prijzen te winnen. Met een lot voor slechts twee euro maakt iedereen al kans op de eerste prijs, toegang tot de Efteling voor zes personen inclusief zakgeld. De tweede prijs is een prachtige kindertransportfiets en de derde prijs, met dank aan Theater Het Kruispunt, een voorstelling naar keuze (mits niet uitverkocht) voor maar liefst zes personen. Daarnaast zijn er nog allerlei cadeaubonnen in de wacht te slepen.

De opbrengst van het Kiwanis Kinderfeest is altijd volledig bestemd voor goede doelen waarbij kinderen centraal staan. De leerlingen van Calvijn Groene Hart, die het feest helpen organiseren in het kader van 'kinderen doen goed voor kinderen' en tegelijk hun maatschappelijke stage vervullen, hebben dit jaar allereerst gekozen voor Stichting Pipa. Daarnaast willen zij een mooi bedrag ophalen voor nieuwe speeltoestellen op De Kleine Duiker, waarvan ook kinderen met een beperking gebruik kunnen maken. De Calvijnleerlingen en andere vrijwilligers zien dan ook al uit naar een recordopkomst, zodat er zoveel mogelijk basisschoolkinderen kunnen genieten op het kinderfeest en er bovendien zoveel mogelijk geld voor de goede doelen wordt opgehaald.

Meer berichten