Clowntje Tiereliet (Melissa Kramer). (Foto Peter Verheijen)
Clowntje Tiereliet (Melissa Kramer). (Foto Peter Verheijen) (Foto: Peter Verheijen)

Clowntje Tiereliet op Kiwanis Kinderfeest

Barendrecht - Op zaterdag 15 juni is het jaarlijkse Kiwanis Kinderfeest op het terrein van De Kleine Duiker. Na de succesvolle voorstelling De Boer'n'Draad met Tante T en Boer Henk in 2018 is CultuurLocaal dit jaar vertegenwoordigd met de interactieve kindervoorstelling Clowntje Tiereliet.

De voorstelling draait om het clowntje Tiereliet. Tiereliet wil zo graag optreden in het circus van directeur Falderel, maar hij mist een stip op zijn broek. Verhip, verhip, waar is mijn stip, zingt Tiereliet sip. Tijdens de voorstelling gaat hij zoeken en hij vindt van alles: een groene driehoek, een geel vierkant… maar nergens zijn eigen blauwe stip. Zal hij hem vinden voordat de voorstelling is afgelopen?

De kinderen uit het publiek maken onderdeel uit van het circusorkest en zingen en dansen mee met de goochelaar, de leeuwen en de koorddanseres. De voorstelling wordt gemaakt door Melissa Kramer (danseres) en Marieke de Vries (accordeondocente bij CultuurLocaal).

De voorstellingen daar zijn gratis toegankelijk en starten om 11:30 en 13:00 uur. Voor inlichtingen en inschrijven voor lessen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten