Simone van Mill en Lize van de Perk zullen samen optreden tijdens de Kunstmarkt op 15 juni 2019 (foto CultuurLocaal). (Foto: Jos Wesdijk)
Simone van Mill en Lize van de Perk zullen samen optreden tijdens de Kunstmarkt op 15 juni 2019 (foto CultuurLocaal). (Foto: Jos Wesdijk) (Foto: Jos Wesdijk)

CultuurLocaal op Kunstmarkt

Barendrecht - Voor het tweede jaar op rij leveren muzikanten van CultuurLocaal een bijdrage aan de Kunstmarkt die op zaterdag 15 juni in het oude dorpscentrum van Barendrecht wordt gehouden. Terwijl het publiek langs de talloze kunstkraampjes loopt, klinkt vanuit de tent bij de historische hervormde dorpskerk een afwisselend muziekprogramma. Tussen 12:00 en 14:00 uur treden een aantal jongeren op die hun instrument prima beheersen. Tirza van Dijk op (digitale) piano wordt afgewisseld door harpiste Lisa Wortelboer en door de dwarsfluitistes Lize van de Perk en Simone van Mill. Deze fluitistes worden begeleid door Maria de Ridder. Het duo Naomi (piano/zang) en Rutger (gitaar/zang) spelen hun eigen versies van popsongs. Alle optredens staan onder muzikale regie van Hanneke Meijer, dwarsfluitdocente en coördinator bij CultuurLocaal. info en inschrijven: miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op

www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten