Foto:

Harmonievereniging Barendrecht zingt en speelt op ZomerFeest

Barendrecht - Op zaterdag 29 juni zijn weer een flink aantal leden van Harmonieverenging Barendrecht actief bij optredens op het ZomerFeest in de Oude Dorpskern. De vereniging heeft een eigen muziektent ter beschikking van 12.00 tot 17.00 uur. Deze is gesitueerd op het grasveld naast het monument tussen de 2 monumentale bomen die daar staan. Een prominente plaats voor een belangrijke aanbieder van muziek en zang in groepsverband in de gemeente Barendrecht.

Het MeezingKoor van de vereniging zal de spits afbijten na de opening van de Burgemeester om 12.00 uur. Verder zullen een aantal opleidings- en JeugdOrkesten spelen. Naast optredens zal er ook interactieve workshops gegeven worden voor jeugd en volwassenen om 13.00 en om 14.00 uur Dit zal zowel met slagwerk als met instrumenten zijn. De Juniorslagwerkgroep die sinds 23 maart jl. de naam "DrumsAhead" draagt zal om 13.50 uur spelen.

Het LeerlingenOrkest speelt om 14.50 aansluitend gevolgd door het JeugdOrkest tot 16.05 uur. Het AspirantenOrkest zal de middag samen met het JeugdOrkest afsluiten van 16.15 tot 17.00 uur

De toegang tot het ZomerFeest is gratis.
Voor meer informatie over de overige optredens tot de zomervakantie van de vereniging en de komende presentaties in het Trefpunt kijkt u op www.harmoniebarendrecht.nl of stuur een mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Ook kunt u individuele of groepslessen volgen op bijna alle instrumenten bij gekwalificeerde docenten.

Meer berichten