Presentatie OpstapOrkest Harmonievereniging Barendrecht.

Barendrecht - Harmonievereniging Barendrecht organiseert dit jaar op zaterdagochtend  22 juni van 10.30 tot 12.00 uur een presentatie van het OpstapOrkest o.l.v. Jacinta Floor  en een aantal leerlingen op dwarsfluit, piano, viool en saxofoon..

Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom zijn. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan bij één of meerdere presentatiedagen luisteren en instrumenten uitproberen in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Voor kinderen en volwassenen die na de zomervakantie  ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is na afloop van alle presentaties gelegenheid om instrumenten uit te proberen o.l.v. gekwalificeerde docenten .   

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen  en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel Maria Prooi 06-42412638.Kijk voor foto's en informatie op de website: www.harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten