William in gesprek met tennislegende...

Barendrecht -  William Vat gaat samen met Marijke Vermaas op donderdag 20 juni "Live" van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek met een bekende tennislegende uit Barendrecht.
De tennislegende is Dave Kuipers en hij neemt op 22 juni afscheid van Tennis Vereniging Barendrecht. Hij is bijna 40 jaar de tennisleraar van Tennis Vereniging Barendrecht geweest.In al die jaren heeft hij vele recreanten het tennisspel geleerd, vele talenten ontwikkeld, voor veel jeugdleden een sportieve omgeving geboden en een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Tennis Vereniging Barendrecht. Na zoveel jaren verbonden te zijn geweest aan de vereniging is het moment gekomen dat Dave is gestopt als tennisleraar en dat wil het bestuur van TV Barendrecht natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom organiseert de club een receptie die tevens een reünie zal worden door de vele (oud-) leden. Over dit interessante onderwerp gaan William en Marijke in gesprek met Dave Kuipers en met Leon van der Wilk de voorzitter van TV Barendrecht. Luisteraars die een vraag hebben kunnen "Live" bellen naar de studio op telnr 0180621112.
In deze Live "William en Marijke in gesprek met... "Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Memphis Soul en Americana music.
Exxact Live "William Vat in gesprek met..." is te beluisteren op donderdag 20 juni van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

 

Meer berichten