Drukke zaterdag voor CultuurLocaal

Rutger Witte in actie tijdens de Kunstmarkt (foto CultuurLocaal)
Rutger Witte in actie tijdens de Kunstmarkt (foto CultuurLocaal)

Barendrecht - CultuurLocaal was op zaterdag 15 juni op twee plaatsen zichtbaar in Barendrecht. Voor het tweede jaar op rij leverden muzikanten van CultuurLocaal een bijdrage aan de Kunstmarkt in het oude dorpscentrum van Barendrecht. Terwijl het publiek langs de talloze kunstkraampjes liep, klonk vanuit de tent bij de historische hervormde dorpskerk een afwisselend muziekprogramma.

Tussen 12:00 en 14:00 uur traden jongeren op die hun instrument prima beheersen, zoals Tirza van Dijk op (digitale) piano, harpiste Lisa Wortelboer en dwarsfluitistes Lize van de Perk en Simone van Mill. Deze fluitistes werden begeleid door Maria de Ridder. Het duo Naomi (piano/zang) en Rutger (gitaar/zang) speelden hun eigen versies van popsongs.

Op het Kiwanis kinderfeest op het terrein van De Kleine Duiker konden kinderen genieten van de leuke voorstelling Clowntje Tiereliet. Marieke de Vries en Melissa Kramer speelden voorstelling twee keer, onder grote publieke belangstelling.

"Het was superleuk om op deze locatie te spelen, in een boerderij met het publiek op strobalen. De kinderen waren heel enthousiast en dansten en zongen volop mee!", aldus Marieke de Vries die de rol van directeur Falderel speelt en accordeon.

Voor inlichtingen en inschrijven voor lessen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten