presentatie leerlingen Harmonievereniging

Barendrecht -  Harmonievereniging Barendrecht organiseert dit jaar op dinsdag 2 juli 17.00 uur een presentatie van de slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, klarinet- en saxofoonleerlingen van Lidia Broere en dwarsfluitleerlingen van Nadia Marak. Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan luisteren en instrumenten uitproberen in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Voor kinderen en volwassenen die na de zomervakantie  ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is na afloop van alle voorspeelmomenten  gelegenheid om instrumenten uit te proberen o.l.v. gekwalificeerde docenten .   

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen  en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638. Kijk voor foto's en informatie op de website: www.harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten