Home-Starters geslaagde dag in Plaswijckpark

Regio - Afgelopen week bezochten de gezinnen en vrijwilligers van Home-Start BAR het Plaswijckpark in Rotterdam. Hierbij waren ook andere Home-Startvestigingen uit de regio aanwezig. Dit uitje werd georganiseerd om het 25-jarig bestaan van Home-Start in Nederland te vieren.

De ochtend begon voor een aantal gezinnen en vrijwilligers met het verzamelen bij de opstapplaats voor de bus. Anderen gingen met eigen vervoer.

Nadat er bij de ingang van het park was verzameld kreeg iedereen een plattegrond van het park en kon men eropuit om het park te ontdekken. In de ochtend was het nog wat regenachtig. Hierdoor waren op dat moment vooral de overdekte speelfaciliteiten erg in trek. Rond het middaguur werd aan iedereen een bakje friet, een ijsje en wat drinken uitgedeeld. Na deze lunch knapte het weer goed op waardoor steeds meer gezinnen en vrijwilligers het park gingen ontdekken. Ook daar was volop speelvertier waarbij de draaimolen, het verkeerspark en het treintje favoriet waren. Enkele waaghalzen namen een duik in het koude zwembad en anderen vonden hun vertier bij de dierenwijck.

Aan het eind van de dag kon worden teruggekeken op een mooie dag, waarop kinderen, ouders en vrijwilligers volop hebben kunnen genieten.

Meer berichten