Veel belangstelling op warme Lichte Muziek avond in De Baerne

Barendrecht - Op maandag 24 juni trotseerden tientallen leerlingen en zo'n negentig bezoekers de hittegolf op het podium in de Baerne. De afgelopen weken hebben ze in bandformatie gerepeteerd, en nu was het tijd om het harde werk naar voren te brengen. Voor velen was dit een eerste ervaring om met een band te spelen, wat het natuurlijk extra spannend maakte!

De songs varieerden van Cake By The Ocean en Thinking Out Loud, tot aan een knallende rockmedley van een leerlingenband genaamd "The Bang".

Deze avond was niet alleen bedoeld voor de popmuzikanten, maar ook wat klassieke instrumenten kwamen aan bod. Sommige bands werden bijgestaan door bijvoorbeeld een viool of fluit, wat nummers als het welbekende Arcade wel heel erg mooi lieten klinken.

De avond werd afgesloten door het dit jaar opgerichte Bohemian popkoor, dat samen met een docentenband Waterloo van Abba en Woulnd't it be nice van The Beach Boys ten gehore bracht.

Ook de vrijwilligersgroep LoCom was weer van de partij om iedereen van een verfrissend drankje te voorzien. Dit is bij elke uitvoering van CultuurLocaal het geval, maar met de tropische temperatuur werd hun aanwezigheid extra gewaardeerd.

Hoogtepunt van de avond was voor veel van de aanwezigen gitarist Nathan die samen met zijn zus Naomi en zijn vader het nummer Run Through Me van Tom Misch speelde. Een lied over een liefde voor muziek, wat het perfecte themalied voor deze avond werd. "Dit is waar het om draait bij Cultuurlocaal", aldus Sean Pithie, die samen met collega-gitaardocent Silvan van der Zwaag de avond organiseerde en presenteerde, "sámen muziek maken en ervan genieten!"

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten