Nieuw kortlopend gitaarproject voor volwassenen bij CultuurLocaal

Barendrecht - Voor het komend seizoen besteedt CultuurLocaal extra aandacht aan volwassenen. De dertig docenten die aan CultuurLocaal verbonden zijn, zijn uitgedaagd om met een leuke cursus te komen. Dat heeft geleid tot een gevarieerd aanbod van korte cursussen.

Eén van de nieuwe cursussen richt zich op de liefhebbers van de Spaanse gitaar. Gitaardocent Tom a-Tjak biedt bespelers van dit mooie instrument de kans om samen te spelen in de "BaerneBand". Wie het Ridderkerkse ensemble Ripasso, ook geleid door Tom a-Tjak wel eens heeft gehoord, weet hoe mooi zes of acht gitaren samen kunnen klinken. In Barendrecht wil hij zes weken aan de slag acht gitaristen om deel te kunnen nemen aan de Volwassenen uitvoering op 14 november 2019.

Alle volwassenen die enige ervaring hebben op de akoestische gitaar zijn welkom in deze korte cursus. De lessen zijn op vrijdagavond van 20:15 – 21:15uur in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. De start is op 20 september.

Naast cursussen voor volwassen biedt CultuurLocaal ook weer een ruime keuze aan cursussen voor kinderen van 1 tot 16 jaar. Het complete aanbod en het inschrijfformulier zijn te vinden op

de website www.cultuurlocaal.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer berichten