Foto: Sjors Ribeiro

Jong Talen in Albrandswaard gezocht

Albrandswaard - De Stichting Jong Talent Albrandswaard is in 2009 opgericht om Jong Talent (d.w.z. jongeren tussen 15 en 21 jaar) een financieel duwtje in de rug te geven. Dit is een jubileumjaar want en we bestaan dus 10 jaar.

We zoeken jong talent uit Albrandswaard.

In oktober wordt aan de winnaar van deze talentenjacht van 2019 de " Jeannette Leenheer Bokaal" met de daarbij behorende geldprijs uitgereikt. De hoofdprijs varieert van € 500,-- tot € 1.250,-- Daarnaast zal bij voldoende aanmeldingen een aanmoedigingsprijs tussen € 250,-- en € 500,-- worden uitgereikt.

Ben je of ken je iemand die erg muzikaal is, goed kan sporten, of creatief is? Meldt dit talent dan aan via het aanmeldingsformulier op de website (www.stichtingjta.nl ). Direct mailen kan ook naar info@leenheer.biz

De prijs is niet alleen voor individuen want groepen zoals een bandje of een team mogen zich ook aanmelden. Na aanmelding volgt een selectie door de jury.

De achterliggende gedachte van de stichting is dat jongeren in de gemeente Albrandswaard gestimuleerd worden om activiteiten op het gebied van cultuur, welzijn en recreatie uit te oefenen.

Op de onlangs vernieuwde website van de Stichting Jong Talent Albrandswaard www.stichtingjta.nl is meer informatie te vinden over het hoe en waarom.

Een greep uit winnaars en aanmoedigingsprijswinnaars van voorgaande edities zijn: Judoka Amber Weggers, Topturnster Eythora Thorsdottir, de Band "A- One" en Badminton speler Joran Kweekel, Dion Hoeksema, Esmee Schaardenburg, Naomi Rottier, Lotte Ruighaver en Lineke Veldhoen. Allemaal jonge talenten uit Albrandswaard, geholpen door de Stichting Jong Talent Albrandswaard!

Aanmelden

We hopen ook dit jaar op veel reacties! Dus als je denkt dat de kandidaat (het jonge talent) in aanmerking komt, stuur de aanmelding dan voor 1 september in.

Vindt u dit een goed initiatief en wilt u de Stichting steunen? Dat kan, want elk bedrag wordt gewaardeerd. U kunt uw donatie dan overmaken op het rekeningnummer NL84 ABNA 0609.2513.92 ten name van Stichting Jong Talent Albrandswaard te Hoogvliet onder vermelding van "donatie".

Meer berichten