Koffieconcert DagOrkest

Het Dagorkest van Harmonievereniging Barendrecht nodigt u van harte uit voor een koffieconcert op vrijdagmorgen 12 juli in Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Er is een zeer afwisselend programma samengesteld waarbij sommige instrumentgroepen zich goed laten horen zoals bijvoorbeeld in "Happy Trombones". Ook "Duet uit de Parelvissers" en "Viva la Musica" ontbreken niet en nog veel meer.

Het orkest bestaat uit enthousiaste muzikanten die in de gelegenheid zijn om overdag te repeteren en op te treden. Dirigent is Ivo Kouwenhoven.

De aanvang van het concert is 10.00 uur waarbij de koffie u wordt aangeboden door het DagOrkest.

Heeft u genoten en wilt u zelf ook mee komen spelen met dit orkest meldt u dan aan en sluit  in september gezellig aan bij dit orkest.  Er bestaat ook een mogelijkheid om lessen te volgen en aan te sluiten bij een BeginnersOrkest voor Volwassenen (BOV)  op vrijdagavond.

Informatie over DagOrkest en BOV secretaris@harmoniebarendrecht.nl geef naam, tel. nummer en geboortedatum door en, als u dat al weet, uw voorkeursinstrument. Bellen over dit project kan ook met Maria Prooi 06-42412638 of kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten