Tuinstoelenconcert Harmonieverenigng Barendrecht

Barendrecht - Het HarmonieOrkest geeft dit jaar voor de 7e keer een tuinstoelenconcert voor de bewoners van de omgeving van Het Trefpunt. De Harmonievereniging  wil hen zo laten horen waarvoor al deze muzikanten elke dinsdagavond in het Trefpunt repeteren.

Flarden muziek klinken soms door de Mr. Lohmanstraat, Dr Kuyperstraat, Mr. Thorbeckestraat, Dr. Schaepmanstraat en Ir. Albardastraat als het HarmonieOrkest op een mooie avond de deuren even openzet voor een beetje frisse lucht. Het maakt weleens nieuwsgierig. Wat spelen ze nou eigenlijk?

Daarom geeft dit orkest onder leiding van hun dirigent Frank Hendriks weer voor hen een concert op dinsdagavond 16 juli. Om 20.00 uur is iedereen welkom met eigen tuinstoel op het plein voor/naast het Trefpunt.

Het orkest zal een echt zomeravondconcert geven. Het belooft een leuke avond te worden.

Wie niet in de directe omgeving woont mag natuurlijk ook met z'n tuinstoel komen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Graag tot ziens op dinsdagavond 16 juli!

Kijk voor informatie op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichten bij  secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel 06 42412638.

Meer berichten