Dalton haalt bijna 10.000 euro op voor het goede doel!

Barendrecht - De leerlingen van de brugklassen en van de tweede klassen van het Dalton Lyceum hebben een record bedrag opgehaald tijdens twee sportieve activiteiten.

Terwijl de eerste zomerse dagen zorgden voor tropische omstandigheden renden de leerlingen van de brugklassen zich in het zweet tijdens de sponsorloop en de leerlingen van de tweede klassen hebben zich uitgeput door zo vaak mogelijk de stormbaan te trotseren. Dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor drie goede doelen.

Het totaalbedrag komt terecht bij stichting Ferenc, stichting Pipa uit Barendrecht en Roparun team 128 van Dalton Lyceum Barendrecht. De klas met het hoogst ingezamelde bedrag is V1B. Drie leerlingen reikten maandag 8 juli jl. de cheques uit aan de drie vertegenwoordigers van de genoemde stichtingen. Mede namens stichting Ferenc, stichting Pipa uit Barendrecht en Roparun team 128 van DLB willen wij iedereen bedanken voor de bijdrage en uiteraard niet te vergeten onze leerlingen voor hun enorme inzet.

Meer berichten