Foto:

Speel mee in Het Vlindereffect

Ingezonden

Barendrecht - Speel jij komend seizoen mee in 'het vlindereffect' van Jeugdtheater Hofplein Barendrecht? Altijd al een keer in een jongerenvoorstelling willen spelen?

Dat kan komend theaterseizoen in Barendrecht. Daar maakt Jeugdtheater Hofplein de voorstelling Het vlindereffect. Iedereen vanaf 12 jaar kan meespelen, of je nu al lang(er) op Hofplein zit of nog helemaal nieuw bent. Repetities zijn van november tot en met maart en uiteindelijk speelt Het vlindereffect drie keer tijdens het Rotterdams Pit Festival.

Het vlindereffect is een theorie die zegt dat een verandering van een enkele gebeurtenis grote gevolgen kan hebben. In deze fysieke voorstelling wordt veel bewogen en gedanst op basis van het thema 'Ik en de massa'. Hoe zetten we een massa in beweging? Hoe vertellen we met ons lichaam een verhaal? Welke verandering zetten wij met elkaar in gang en welke gevolgen zullen die hebben?

Jeugdtheater Hofplein is voor veel jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Bij Hofplein verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen. Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? Speel mee in Het vlindereffect en ontdek hoe het is om met een groep leeftijdsgenoten te werken aan een voorstelling en te spelen voor publiek.

De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart en er is nog plek voor een aantal enthousiaste jongeren in Het vlindereffect. Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl.

Repetities zijn op zaterdag op de locatie van Jeugdtheater Hofplein Barendrecht

ODS De Zeppelin

Middeldijkerplein 9, Barendrecht

Hofplein is voor iedereen!

Met de Rotterdampas krijg je korting op de contributie van Jeugdtheater Hofplein en ook via het kindpakket van de gemeente Barendrecht is financiële ondersteuning mogelijk als er thuis geen geld is om mee te doen bij Jeugdtheater Hofplein.

Voor wie nog geen 12 jaar of ouder is, zijn er nog een heleboel andere theatertrajecten op zaterdag in Barendrecht. Voor iedereen vanaf 2 jaar! Ook dit aanbod is te vinden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl. Graag tot in september bij Jeugdtheater Hofplein Barendrecht.

Meer berichten