De makers mochten zich verheugen met veel belangstelling voor de film (Foto Het Kruispunt)
De makers mochten zich verheugen met veel belangstelling voor de film (Foto Het Kruispunt) (Foto: )

Geslaagde eindpresentatie in Het Kruispunt

Barendrecht - Dinsdagavond 9 juli vond de eindpresentatie van de Filmacteerschool plaats in Theater het Kruispunt. De korte film NOOIT MEER ALLEEN REIZEN ging in première voor een publiek van 60 vrienden, familie en andere belangstellenden. Met natuurlijk bubbels en popcorn!

De talentvolle acteurs komen voor een groot deel uit Barendrecht en omstreken en een aantal heeft ook al wat figuratierollen in films en series mogen vervullen.

Na afloop werden scenarist Robert Tetteroo en componist Arjen Oldenhuis in het zonnetje gezet, zij leverden, evenals de acht cursisten, een bijna onmogelijke prestatie.
Binnen een week werd na een brainstorm het script geschreven, waren er twee avonden voor een leesrepetitie en spelrepetitie en werd de film in twee avonden opgenomen.

Ondertussen werd er muziek speciaal voor de film gecomponeerd en opgenomen.
Danny Bliek tekende voor het camerawerk en de edit, Yvonne van der Haven verzorgde de regie. Jos Vis van ExxactFM was bij de première aanwezig en nodigde de gehele cast & crew uit voor zijn radioprogramma, dit zal na de zomer plaatsvinden. Meer informatie, foto's en een linkje naar de film: https://www.facebook.com/Filmacteerschool/

Meer berichten