Foto:

cheques Kiwanis Kinderfeest voor PiPa en De Kleine Duiker

Barendrecht - Vrijdag vond op Calvijn Groene Hart de bekendmaking van de opbrengst van het Kiwanis Kinderfeest plaats, waarbij zowel Stichting PiPa als De kleine duiker een prachtig bedrag in ontvangst hebben mogen nemen. De Groene Hartleerlingen overhandigen aan PiPa het mooie bedrag van €1750,00. Dit geld is bestemd voor een grote, stormvaste 'horecaparasol', waardoor de kinderen die bij PiPa verblijven zowel letterlijk als figuurlijk bescherming krijgen.

Kiwanis Zwijndrecht kon dankzij een extra bijdrage van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) aan De kleine duiker zelfs een bedrag van maar liefst €2625,00 overhandigen. Met dit geld wil De kleine duiker een speeltoestel aanschaffen, dat ook voor kinderen met een beperking toegankelijk is.

Naast de noodzakelijke inzet van de talloze vrijwilligers zijn evenzeer de sponsors uiteraard onmisbaar geweest om het Kiwanis Kinderfeest zowel voor de bezoekers als goede doelen tot een groot succes te maken. Ook via deze weg willen alle betrokkenen daarom graag hun dank overbrengen aan Theater Het Kruispunt, Aannemersbedrijf Koers, Van der Valk Ridderkerk, Diggels Barendrecht, At Home Makelaardij, Schipper Accountants, Outdoor XL, Evenementenbureau Barendrecht OHIO BV, Klein en Sterk, IJssalon Hemels, Albert Heijn Middenbaan en Carnisseveste, Laspartners Multiweld, Zoutewelle Import Export BV, Vijfvinkel Schoenen, THB Verhoef - Diesel & Gas Engine Components, Facilicom, HillFresh, Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde, Patatkar Numan en IVA Drukwerk.

De organisatie is tenslotte ook heel trots op de uitslagen van de onder de bezoekers door de leerlingen afgenomen enquêtes. Negentig procent van de bezoekers gaf het feest minstens een 8 en vaak zelfs een 9 of 10 en niemand gaf een cijfer lager dan een 7. Iedereen kijkt dan ook al reikhalzend uit naar het volgende Kiwanis Kinderfeest.


Meer berichten