Dit topteam zorgde voor een topweek. Ook alle andere vrijwilligers en spelers worden bedankt voor deze mooie week (Foto: Facebook)
Dit topteam zorgde voor een topweek. Ook alle andere vrijwilligers en spelers worden bedankt voor deze mooie week (Foto: Facebook) (Foto: )

Open tennistoernooi trekt veel publiek

Barendrecht - Afgelopen week, van 13 t/m 21 juli, vond het open toernooi op tennisvereniging Barendrecht plaats. Tennisspelers van alle niveaus en vanuit de gehele regio hebben om het kampioenschap in hun categorie (2 t/m 8) gestreden. Met hulp van sponsoren zijn er diverse activiteiten aangeboden.

Er werden maar liefst 320 wedstrijden gespeeld door bijna 400 spelers in 28 verschillende onderdelen. Jannick Lupescu won in de heren enkel 2. De hoogste categorie tijdens het toernooi. Bij de dames was Vivian Polak de sterkste van het toernooi. Zij pakte overtuigend de winst in de dames enkel 2.

Feestavond

Dit jaar werd door de hoofdsponsor Mikkers Special Constructions een feestavond georganiseerd met barbecue en DJ. Naast het mooie tennisspel werden er door velen een dansje gedaan in het clubhuis. Ook konden de kinderen het hele weekend gebruik maken van een springkussen.

Maaltijden

Van maandag tot en met donderdag stond Lust Barendrecht achter de grill in de buitenkeuken om maaltijden te bereiden. Op donderdag stelde Visgilde Leen de Jong haring beschikbaar voor de haringavond.

Sponsoring

Het open toernooi was een groot succes en dat hebben we mede te danken aan de vele sponsoren.

Bij aanmelding kregen alle deelnemers een flesje sportwater gesponsord door Elsco en een appel gesponsord door Slade Air Netherlands b.v. Het terras was gezellig gemaakt met bloemen van het Rozenpakhuijs. De prijzen voor de finalisten werden gesponsord door Tennis Only en De Wijnkelder. Op zondag stond er een lange rij voor het ijs dat beschikbaar werd gesteld door Hemels IJssalon.

Naast de prijzen op de baan waren er ook in de loterij mooie prijzen te winnen. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door onze sponsoren Sports Team Tennis, Ibiza Tennisreizen, Tennis Only, Palm Partyhouse, De Theetuin, Compacon, Alkum Solutions, Golfdriver.nl, Blue Basement

Orange Motors en Always Tasty.

Tijdens het toernooi konden de spelers hun racket laten bespannen door Tennis Only. Bij Fysiotherapie Van der El konden spelers zich laten intapen voor de wedstrijd of zich laten behandelen bij een blessure.

Toernooileiding

De wedstrijdleiding bestond uit Brian Rondberg, Renske van Es, Mike Streur, Yvon Koomen, Barry Smulders en Cerano Bakker. De toernooileider Jennifer Schuurman stopt na drie succesvolle jaren als toernooileider. Geïnteresseerden om het stokje van haar over te nemen kunnen contact opnemen.

De foto's zijn te bekijken op de facebookpagina van TV Barendrecht: https://www.facebook.com/TVBarendrecht/

Meer berichten