Jos Vis (Foto: PR)
Jos Vis (Foto: PR) (Foto: Tom van Ooijen)

'Zomertijd' bij Podium Vis

Barendrecht - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.
Dinsdag 13 augustus tussen 20.00 en 21.00 uur: De favoriete top 5 guilty pleasures van oud radio-collega Fred van Zanten. In dit uur laat presentator Jos Vis u opnieuw kennismaken met oud-radio-collega Fred van van Zanten. Fred was jaren de vaste technicus bij Jos. Samen hebben zij de Barendrechtse sporters een podium gegeven in het (toen) populaire radioprogramma Sportcafé. Tijdens deze reünie wordt de favoriete muzikale top 5 en 2 guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze, van Fred gedraaid. Hoe is het nu met Fred? In deze uitzending het antwoord.

Tussen 21.00 en 22.00 uur heeft Jos "zomaar" een Barendrechter uitgenodigd. Onder het motto: een onbekende bekende of een bekende onbekende bekend maken, wordt Richard Nijveen voorgesteld. Jos heeft Richard ontmoet tijdens de uitzending van 26 februari toen de jonge DJ's van Cultuur Locaal Barendrecht een live optreden verzorgden. Zijn zoon was een van hen. Vader Richard vertelde toen dat hij ook veel "draait". Vanavond wordt zijn favoriete muzikale top 10 gedraaid.

Podium Vis is te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl.

Meer berichten